ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ !

Για τα μέτρα μιλάνε  τα 2 προηγούμενα άρθρα ( «Χρειάζεται αποτέλεσμα» και «‘Εστω και  τώρα…») Θα  ακολουθήσουν και άλλα.Αλλά  δεν  μπορώ να  αποφύγω  τον πειρασμό και  να μη  σταθώ στο  θέμα  της έλλειψης  επικοινωνιακού (και δυστυχώς μάλλον όχι μόνο) θάρρους.

Το Υπουργικό Συμβούλιο χθες  σε αντίθεση  με τα προηγούμενα  δεν μεταδόθηκε  τηλεοπτικά.Τα  μέτρα  δεν θεωρήθηκε  ότι  άξιζαν ένα  διάγγελμα του Πρωθυπουργού, ο οποίος  το  τελευταίο  5μηνο έκανε τουλάχιστον 3-4  πανηγυρικές  εμφανίσεις μιλώντας  για πράγματα που  χθές  στην ουσία  ….ακυρώθηκαν. Ο  κ Παπακωνσταντίνου  δεν εμφανίσθηκε. Η   δήλωση Παπανδρέου στον Παπούλια («..Η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίρνει και δύκολες αποφάσεις….αναμένουμε  δικαίως την Ευρωπική αλληλεγγύη και  αυτή  είναι η άλλη πλευρά  αυτής  της  συμφωνίας..») έμοιαζε  μάλλον  για   προσπάθεια  μετάθεσης  ευθύνης.

Υπέροχα! Αν  δεν  βγεί ο Παπανδρέου  ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ  να   υπερασπισθεί τα μέτρα  που πήρε  και  να πείσει τόσο για την αναγκαιότητα τους  όσο και για το ότι  οι  σημερινές  θυσίες  (που  αδικούν πολλούς) θα πιάσουν  τόπο, αν δεν βγεί να  εξηγήσει καθαρά  ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά  για να πάμε  μπροστά,  είμαστε  απλά  σε λάθος  δρόμο. Το μόνο που θα μείνει θα είναι  η ικανοποίηση  ότι  επιτέλους  εξηγήθηκε  η περίφημη  προεκλογική  ρήση «ΛΕΦΤΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

Advertisements
This entry was posted in ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s