Το «καλό» και το «κακό» ΠΑΣΟΚ

Mικρομεσαίο.... Σόου  έδωσε  ο κ Παπουτσής  στη  Βουλή  στη  συζήτηση  του νομοσχεδίου  για  τα περίφημα  μέτρα.

«Στο μέλλον να μην επιχειρείτε να απαντάτε στις δικές μας αγωνίες με διάφορα ιδεολογήματα και με επιχειρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι Financial Times» τόνισε ο Χρ. Παπουτσής απευθυνόμενος στον υφυπουργό της κυβέρνησης.

Σε έντονο ύφος του είπε χαρακτηριστικά να μην ξεχνάει «σε ποια θέση της κυβέρνησης κάθεται καθώς σ’ αυτήν κάθισαν σημαντικοί πολιτικοί οι οποίοι αγωνίστηκαν για τη συνοχή, την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάπτυξη».

Επισήμανε πως το νομοσχέδιο «δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ «όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναγνώρισε παντού».

Εδώ είμαστε λοιπόν. Η γνωστή  ιστορία :  «Ο καλός μπάτσος και ο κακός μπάτσος»  Το καλό ΠΑΣΟΚ του κ Παπανδρέου και  του κ Παπουτσή (ή μήπως  τουκ Παπουτσή και του κ Παπανδρέου?) και των κακών  του Υπουργείου Οικονομικών που κάνουν  τη βρώμικη  δουλειά  και πρέπει  να  την  υπερασπισθούν. Διότι – θα το ξαναπώ- τα μέτρα  είναι άδικα, από  μόνα  τους αναποτελεσματικά,ήρθαν με καθυστέρηση και γι αυτό  είναι  επαχθέστερα αλλά  στη  συγκεκριμένη  στιγμή  ήταν  ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ.  Αλλά  το  βαθύ και  αμετανόητο  ΠΑΣΟΚ  αντιμετωπίζοντας το  δίλημμα  «την πίττα ολόκληρη  ή  τον  σκύλο  χορτάτο?»  φαίνεται  ότι  προτιμά  να  ψοφήσει  ο σκύλος  παρά  να  χαλάσει  την καλή (νομίζει )  εικόνα  του

Παρεμπιπτόντως ο κΠαπουτσής είναι ο ίδιος κύριος που  πριν καμμιά 10ριά μέρες στην τηλεόραση  υπεραμυνόμενος  της κατάργησης  από το ΠΑΣΟΚ  της φορολόγησης  που είχε  επιβάλει η ΝΔ στα σκάφη αναψυχής    είχε  την έμπνευση να μιλήσει  για  ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ προκαλώντας  την καζούρα  του  οικοδεσπότη  της  εκπομπής Γ Πρετεντέρη

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

Advertisements
This entry was posted in ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s