Ευαίσθητοι όταν….. «πουλάει»

Τα  ανδρομικά  που  ζήτησαν   με  προσφυγές  τους   που  κατατέθηκαν  το   2006 (!!!!) κάποιοι  βουλευτές  έγινε  μέγα  θέμα   από  ΜΜΕ  αλλά  και   τα   κόμματα.  Ευκαιρία  για  βολικούς  λαϊκισμούς,  ισοπεδώσεις  και  δήθεν  κριτική  στο  «φθαρμένο»  πολιτικό  σύστημα  και  τους  «ανάλγητους»  πολιτικούς.
Ελάχιστοι  βλέπω  να  ευαισθητοποιήθηκαν    από  την  παρακάτω  επιστολή    του  κ Αλέξανδρου  Κοντού  βουλευτή  Ξάνθης    ο  οποίος  προσπαθεί – ματαίως  όπως  φαίνεται  –  να  καθαρίσει  το  όνομα  του   από  κάθε  σκιά   σε  σχέση  με   το «σκάνδαλο  Βατοπεδίου».   Το  «σκάνδαλο»  βέβαια  δεν  υπήρξε  ποτέ,  υπολήψεις  όμως  και  πρόσωπα  διεσύρθησαν  ΧΩΡΙΣ  ΠΟΤΕ  ΚΑΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΝΑ  ΖΗΤΗΣΕΙ  ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Την  επιστολή  την    βρήκα  στο  taxalia  (    http://taxalia.blogspot.com/2011/12/3_20.html  )
Προς: Τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο
Αθήνα 20/12/2011
Κύριε Πρόεδρε, Η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος που επιδεικνύετε σχεδόν ένα χρόνο τώρα σε σχέση με το απολύτως δίκαιο και νόμιμο δικαίωμά μου να διερευνηθεί ουσιαστικά και..

πρωτίστως αντικειμενικά, από ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, η πολιτική σκευωρία που στήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου σε σχέση με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, με υποχρεώνει να επανέλθω και να σας ζητήσω, για τρίτη συνεχή φορά, να πάρετε μία σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στο σχετικό αίτημά μου, τιμώντας τον θεσμικό ρόλο σας και αναλαμβάνοντας την ευθύνη που σας αντιστοιχεί ως Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

 Γνωρίζετε πως έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ρητά σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ ούτε με τις πολιτικές μεθοδεύσεις, κυρίως της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, σε βάρος μου, ούτε με την λογική της παραγραφής των αποδιδόμενων, από τους πολιτικούς αντιπάλους μου στο πρόσωπό μου, αδικημάτων.
 Αντιθέτως, επιδιώκω με κάθε νόμιμο μέσο να καταδείξω ότι χρησιμοποιήθηκαν οι θεσμικές διαδικασίες των εξεταστικών και προανακριτικών επιτροπών της Βουλής με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, αδιαφορώντας για το γεγονός της παντελούς έλλειψης στοιχείων σε βάρος μου.
 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε. ΚΟΝΤΟΣ Βουλευτής Ν. Ξάνθης-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s