ΕΡΤ :Ληξη συναγερμού; (Οχι ακόμη)

Αν  κρίνω

1 Απο  τον (χαμηλωμένο )   τόνο  των  προ ολίγου  δηλώσεων  των κ Βενιζέλου  και  Κουβέλη,

2 Από  το  ότι  μάλλον  δεν  άκουσα  την  λέξη  «ΕΡΤ»  στις  ανακοινώσεις  τους

3 Από  το  ότι  επικέντρωσαν  το  ενδιαφέρον  τους  στον  τρόπο  λειτουργίας  της  κυβέρνησης και  την  επικαιροποίηση  της  συμφωνίας    των  «τριών»

υποθέτω  πως  για  την  πρώην  ΕΡΤ  κάποια  λύση  θα  βρεθεί. Υποθέτω   επίσης  πως  είναι  πολύ  πιθανός  κάποιος  ανασχηματισμός .  Υποθέτω   ακόμα   πως  μετά  την  «λήξη  του  συναγερμού»  (αν  όντως  υπάρξει)  θα  τρελλαθούμε  στις  αναλύσεις  για  το  ποιος,πως  και  γιατί  «έχασε»  και  ποιος  «νίκησε»

Βέβαια  μένει  να  συσκεφθούν  οι  αρχηγοί  με  τους  βουλευτές  και  τα  στελέχη  τους (καθόλου  ακίνδυνη  διαδικασία),

μένει  να  βγεί  (αύριο;  την  Παρασκευή;) η  καινούργια  «συνολικότερη»  απόφαση  του  ΣτΕ   στα  πλαίσια  της  οποίας  αναγκαστικά  θα  κινηθεί  και η  απόφαση  των  αρχηγών,

μένει να  βρεθεί  ο  τρόπος  να  «ντυθεί»  όμορφα  ο  όποιος  συμβιβασμός   προκύψει

Μοιάζει  να  πρυτανεύει  η  λογική. Μάλλον  δεν  θα  την  ανοίξουμε  την  πόρτα  του  φρενοκομείου

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ-firiki2010

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΕΡΤ :Ληξη συναγερμού; (Οχι ακόμη)

 1. Ο/Η Νίκος Π λέει:

  Μετά τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό, η ατζέντα έχει αλλάξει και από το αν θα επέλθει ριζική αλλαγή στην ΕΡΤ, το ερώτημα έχει γίνει πώς ακριβώς και με ποιους τρόπους θα προκύψει μια υγιής ΕΡΤ. Σημαντική εξέλιξη αυτή, πολλά όμως είναι αυτά που εξακολουθούν να με ενοχλούν, όπως η αδυναμία δημοκρατικού διαλόγου που χαρακτηρίζει την Ελληνική κοινωνία και η οποία έχει σαν αποτέλεσμα όλες οι κοινωνικές αλλαγές, ακόμα και οι πιο προφανείς και αναγκαίες, να πραγματοποιούνται αυταρχικά και εκ των άνω. Με ενοχλούν επίσης οι ημιπαράφρονες που δοθείσης ευκαιρίας νοστάλγησαν την πηγάδα του Μελιγαλά, όπως και ότι η ομιλούσα κεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί τα δεκεμβριανά σταθμό της αντίστασης κατά του κατακτητή και τιμημένη στιγμή του «λαϊκού» αγώνα. Το μόνο που απομένει στο συγκεκριμένο κύριο πριν ξεχαστεί στις αποθήκες αχρήστων της ιστορίας, είναι να προτείνει την 3η Δεκεμβρίου ως ημέρα εθνικής και σχολικής εορτής. Ικανό τον έχω.

  • Ο/Η firiki2010 λέει:

   Δεν έχω την αίσθηση ότι στο κέντρο του ενδιαφέροντος είναι η ΕΡΤ. Κατά βάθος νομίζω ότι όλοι την έχουνε χεσμένη την ΕΡΤ. Ενδεχομένως και όχι αδίκως. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι απλώς το πρόσχημα. Φαντάζομαι ότι ο κ Κουβέλης θεωρεί πως είναι μια καλή αφορμή για να κάνει την «επανάσταση» του. Οι υπουργοί που τον «εκπροσωπούσαν» στην κυβέρνηση δεν θα μας λείψουν.
   Οσο για τους ημιπαράφρονες και την «ομιλούσα κεφαλή» που λες έχουν ξεφύγει εντελώς. Δεν πειράζειν . Προσωπικά θέλω να τους βλέπουν και να τους ακούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s