Aφού είναι αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑίος δικαιούται να είναι και μ@λ……

Ενας  υποψήφιος  βουλευτής  του  ΣΥΡΙΖΑ   ο σ. Καραγιάννης  ανεβάζει  στο  φατσοβιβλίο  του  αυτό  »  Ο  Αύγουστος  να  είναι  γλυκός  όπως  το  τραγούδι… και  μην  ξεχνάτε  αυτόν  τον  Αυγουστο  συλλέγουμε  πέτρες  ρόπαλα,καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σχοινιά  αναπτήρες    τα  οποία  θα  χρησιμοποιησουμε  τον  Σεπτέμβριο   για  να  καταστείλουμε  την  κρατική  βία»

Κατ΄ αρχήν  σημειώνω  την  ιδιαίτερα  ευαίσθητη  εισαγωγή  του  σ Καραγιάννη  για  τον  «γλυκό  όπως  το  τραγούδι  Αύγουστο»  ( εξ  άλλου  ως    και   οργανοποιός   και  ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ   δικαιούται  να  έχει  μια  αυξημένη  ευαισθησία). Σημειώνω    επίσης  μια  σημαντική  παράλειψη  του   στον  κατάλογο  της  συλλογής  :  μπουκάλια  μπύρας.  Τέλος  να  επισημάνω  ότι    μια  και  τα  σχοινιά  παραπέμπουν  σε  κρέμασμα   πολύ   στα   σοβαρά  πήρε  τις   πτο  ημερών   κραυγές  της  συντρόφισας  του  στους  ΑΝΕΛ  της  κ  Μακρή : «Είστε  προδότες, θα  σας  κρεμάσουμε !»

Για  μια  ακόμη  φορά  η  ΝΔ    ζήτησε  κάποια  αποδοκιμασία  εκ  μέρους  του  ΣΥΡΙΖΑ   για  τις  επικίνδυνες  μπούρδες  του   στελέχους  του   και  ο  ΣΥΡΙΖΑ  ανταποκρίθηκε  αμέσως : «Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζέρια ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι’ αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου».

«Ε, και    τι  έγινε;»   θα  μου  πείτε  «Πρώτη  φορά  είναι   που  κάποιο  ΣΥΡΙΖΑίικο  στέλεχος  λέει  μια  χοντρομαλακία  και  στον  ΣΥΡΙΖΑ  κάνουν  τον  Κινέζο;»   Οχι  !  Προφανώς  θεωρούν  στον  ΣΥΡΙΖΑ  ότι  από  τη  στιγμή  που  είναι  αντιμνημονιακοί  κάθε  στέλεχος  τους  δικαιούται  να  είναι  όσο  μ@λ@κ@ς  …. μπορεί.  Το  ερώτημα  που  τίθεται  είναι :    αν   κάποιοι   που  είναι    τόσο  μ…….,   ώστε  να  γράφουν  και  να  καλύπτουν  τέτοιες  προφανείς   και  επικίνδυνες    μπούρδες ,   έχουν   περιθώριο  η  όποια  γνώμη  τους  για  το  μνημόνιο  να  είναι  αξιόπιστη  και      να  μην   αντανακλάται    σε  αυτή …  η  μ@λ@κί@   τους ; ΟΧΙ !

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ-firiki2010

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Aφού είναι αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑίος δικαιούται να είναι και μ@λ……

 1. Ο/Η Νίκος Π λέει:

  Πολλά θα μπορούσε να γράψει κανείς, θα περιοριστώ όμως σε ένα ερώτημα που κατά τη γνώμη μου έχει τη μεγαλύτερη σημασία, το πώς δηλαδή ένα αυτοχαρακτηριζόμενο δημοκρατικό κόμμα ανέχεται και υποθάλπτει αντιδημοκρατικές πολιτικές συμπεριφορές. Η απάντηση θεωρώ ότι είναι απλή, το κόμμα αυτό, κυρίως λόγω των εσωτερικών του αντιθέσεων, πάσχει από βαθειές ιδεολογικές και πολιτικές αντιφάσεις και έλλειψη συγκροτημένων αναλύσεων στους περισσότερους τομείς. Οι ανεπάρκειες αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα ο πολιτικούς του λόγος να εκφράζει σχεδόν αποκλειστικά την αντίθεση στην «αστική δημοκρατία» και την αγανάκτηση για την οικονομική κατάσταση, τα μόνα στοιχεία που συνδέουν τα μέλη και στελέχη του. Αναπόφευκτα λοιπόν οι προγραμματικές του θέσεις δεν είναι τίποτε άλλο από υποσχέσεις για ρουσφέτια αριστερού τύπου, που έχουν μικρότερη αξία από το χαρτί πάνω στο οποίο γράφονται. Το πεδίο είναι έτσι ελεύθερο για τους αντιμνημονιακούς μπαχαλάκηδες και λοιπές κρυπτοφασιστικές δυνάμεις, που δεν εκφράζουν τίποτε άλλο εκτός από τα προσωπικά προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει το εξόχως δυσλειτουργικό περιβάλλον στο οποίο προφανώς μεγάλωσαν.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως επιμένει να χρησιμοποιεί όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους και διότι δεν διαθέτει πουθενά αυγκροτημένες δυνάμεις τις οποίες θα ήταν σε θέση να κινητοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο, ούτε καν οι ομιλίες του αρχηγού του έχουν ιδιαίτερη απήχηση. Προκειμένου λοιπόν να περιοριστεί σε καθαρά τηλεοπτική παρουσία, ανέχεται όλα αυτά τα ρεμάλια που του κάνουν τη βρώμικη δουλειά και δίνουν προς τα έξω την εικόνα της λαϊκής εξέγερσης, οπότε αναγκαστικά και οι απαντήσεις των εκπροσώπων του έχουν ένα σταθερό μοτίβο, «κι εσείς βασανίζετε τους νέγρους», κατά το γνωστό ανέκδοτο. Όλη αυτή η ιστορία θα μπορούσε βέβαια να χαρακτηριστεί σαν ανέκδοτο, αν δεν αφορούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  • Ο/Η Dyer λέει:

   «Ρουσφέτια αριστερού τύπου»!!!!!
   Πότε η αριστερά είχε εξουσία για να κάνει ρουσφέτια Νίκο;
   Τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν αριστεροί;
   Με κάτι τέτοια αναστρέφεται η πραγματικότητα κονταίνει η μνήμη μας (δεν πέρασε και πολύ καιρός από την κυβέρνηση Καραμανλή) και παρουσιάζεται το μαύρο άσπρο.
   Για όποια μ@λ@κι@ έκανε στο παρελθόν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ευθύνεται η αριστερά!!!
   Πόσο ανεγκέφαλους θεωρούν ότι είναι ο κόσμος;

   • Ο/Η Νίκος Π λέει:

    Δεν είσαι σε φόρμα σήμερα, αναφέρομα προφανώς στους λεονταρισμούς κατά των «κακών» ξένων, στις επαναπροσλήψεις απολυμένων, στην κρατικοποίηση φορέων, στην υψηλή φορολόγηση του ιδιωτικού τομέα κλπ κλπ αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα ούτε είναι της στιγμής η σχετική συζήτηση. Το θέμα είναι τι ρόλο παίζουν άτομα σαν τον κύριο Καραγιάννη στην πολιτική ζωή του τόπου και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ούτε εσύ θα δίσταζες να τα «χώσεις» σε οποιοδήποτε μη φιλικό κόμμα, αν σε ενοχλούσε η πολιτική συμπεριφορά κάποιου από τα μέλη ή τα στελέχη του. Προσωπικά βέβαια θεωρώ ότι πλησιάζει η στιγμή που τα άτομα αυτά θα αποχωρήσουν οικειοθελώς ή θα πάρουν πόδι, όπως (αυτο;)διαλύθηκαν οι συνιστώσες που είχαν επιτελέσει το ρόλο τους και ήταν πια άχρηστες.

   • Ο/Η Dyer λέει:

    Νίκο από την αρχή νομίζω ότι παραδέχτηκα ότι η δήλωση του Καραγιάννη ήταν μ@λ@… Ακόμα και για χιούμορ να το είπε δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει τον πόλεμο που γίνεται σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Η ελευθερία του λόγου στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θεωρία όμως επειδή οι καιροί είναι πονηροί και αποπροσανατολιστικοί των προβλημάτων, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Από μια μ@λ@… με εντολή της ΝΔ έχουμε εισαγγελική παρέμβαση για τους αναπτήρες!
    Η δήλωση στο facebook για ξύλα και αναπτήρες αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημοκρατία μας. Μα άμα ο κόσμος περίμενε τη προτροπή του Καραγιάννη για να ξεκινήσει την επανάσταση τότε τι να πω για τον κόσμο!
    Λες η επανάσταση στην Ελλάδα να ξεκινήσει από το facebook του Καραγιάννη!!!!
    Είναι σοβαρά πράγματα αυτά για να ασχολούμαστε.

 2. Ο/Η Dyer λέει:

  Ο Συριζέος είπε μια μ@λ@κι@, δεν θα διαφωνήσω, αλλά δεν κοστίζει και τίποτα.
  Αλώστε αυτά που γράφει είναι στα όρια του χιούμορ.
  Λες να κινδυνεύει το κράτος από αναπτήρες;;;;;
  Έλεος έχουν χάσει το μέτρο. Μεγιστοποιούν κάθε τι ασήμαντο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αποπροσανατολισμό από τα σοβαρά που υλοποιούν καθημερινά σε βάρος μας.
  Η κυβέρνηση λοιπόν δεν λέει μ@λ@κιες, κάνει, με τεράστιο κόστος για το τόπο.

  • Ο/Η Νίκος Π λέει:

   Αν ήταν έτσι ο Τσίπρας θα τον είχε διαγράψει. Για να τον κρατάει σημαίνει ότι το πολιτικό κέρδος από την παρουσία και τη δραστηριότητά του είναι μεγαλύτερο από το πολιτικό κόστος της απομάκρυνσής του, όπως εξήγησα προηγουμένως, μην κάνεις λοιπόν ότι δεν κατάλαβες.

  • Ο/Η firiki2010 λέει:

   Η κυβέρνηση ασκεί μια πολιτική μέσα σε άσχημες συνθήκες. Καλή ή κακή η πολιτική εκφράζει μια ορισμένη άποψη. Οπως άποψη και νοοτροπία εκφράζει και η συγκεκριμένη δήλωση που απο τη στιγμή που δεν αποδοκιμάζεται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι άποψη ΣΥΡΙΖΑ. Και η νοοτροπία αυτή βαθειά αντιδημοκρατική (χοντρικά :» αμα δεν συμφωνώ μαζί σου σε δέρνω») έχει τεράστια σημασία όταν εκφράζεται από κόμμα που υποτίθεται διεκδικεί κυβέρνηση. Μας λέιε κάποια πραγματάκια για το πως φιλοδοξεί να την διαχειρισθεί.
   Και βεβαίως θέτει κι ένα άλλο θέμα , αυτό που θίγω στην ανάρτηση. Οταν ένα κόμμα εξαπολύει και καλύπτει κατ΄ εξακολούθηση προφανείς ηλιθιότητες πόσο αξιόπιστες μπορεί να είναι οι λοιπές απόψεις του (των περί του «μνημονίου» περιλαμβανομένων);;;;;;
   ΥΓ Με «τρελλάνει» που θέματα Δημοκρατίας μονίμως τα θεωρείς ασήμαντα.

   • Ο/Η Dyer λέει:

    «Όπως άποψη και νοοτροπία εκφράζει και η συγκεκριμένη δήλωση που από τη στιγμή που δεν αποδοκιμάζεται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι άποψη ΣΥΡΙΖΑ.»
    Αυτό που γράφεις firiki2010 είναι αυθαίρετο. Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ εκφράσθηκαν στο συνέδριο και καθημερινά εκφράζονται από τους επίσημους εκπροσώπους του κόμματος. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα ολοκληρωτικό κόμμα. Το κάθε μέλος μπορεί να έχει τις απόψεις του, ακόμα και να διαφωνεί μπορεί, χωρίς να κινδυνεύει να διαγραφεί. Η ελευθερία του λόγου σε υπέρτατο βαθμό, όχι στο περίπου των άλλων, με τη δαμόκλειο σπάθη της διαγραφής πάνω στο κεφάλι τους. Αν υπήρχε αυτή η ελευθερία έκφρασης και στα υπόλοιπα κόμματα τότε να δεις εσύ δηλώσεις! Εκτός και αν υποθέσω ότι η έλλειψη δηλώσεων είναι αποτέλεσμα έλλειψης …φαντασίας!
    Είμαι υπερευαίσθητος σε θέματα δημοκρατίας όμως όταν υπάρχει πραγματικά πρόβλημα όχι όταν ένας πει μια μ@λ@…

   • Ο/Η firiki2010 λέει:

    «Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται από τους επίσημους εκπροσώπους….» Ο ι επίσημοι εκπρόσωποι είναι αυτοί πο κάλυψαν την πρόσκληση του σ Καραγιάννη, ο οποίος δεν είναι ένας απλός ΣΥΡΙΖΑίος (που και πάλι θα μας ενδιέφερε) αλλά υποψήφιος βουλευτής. Οι απόψεις εκφράζονται και με τι καθημερινές πρακτικές. Πολύ γνησιότερα μάλιστα.
    Μην μπερδεύεις την ελευθερία του λόγου με την υποχρέωση κάποιου που ανήκει σε ένα κόμμα, σε ένα σύλλογο σε οτιδήποτε να κινείται εντός των πλαισίων αυτού του οτιδήπτε. Δεν μπορείς να είσαι υπερ της κοινοκτημοσύνης και να ανήκεις στη ΝΔ Ετσι και ο κ Καραγιάννης κινείται στα πλαίσια του ΣΥΡΙΖΑ ( εγώ θα έλεγα στον πυρήνα). Γι αυτό και δεν αποδοκιμάζεται. Ούτε αυτός ούτε όσοι προηγήθηκαν, ουτε μπάχαλοι ούτε… ουτε….όούτε…..
    Βλεπεις δεν είναι ένας που «είπε κάτι» βρε αδερφέ ! Κάθε μέρα λέγεται και γίνεται κάποια μ…. από πολλούς !

   • Ο/Η firiki2010 λέει:

    ,,, και τελικά δεν είναι μ….. (υπό την μορφή αστοχίας) είναι θέμα DNA

   • Ο/Η Dyer λέει:

    Η άποψη Παπαδημούλη νομίζω ότι είναι περισσότερο αντιπροσωπευτική για το ΣΥΡΙΖΑ. Να λοιπόν τι έγραψε στο Facebook:
    «Μία ασόβαρη ανάρτηση στο Facebook, μία πιο ασόβαρη αντίδραση της ΝΔ και μια ακόμη πιο ασόβαρη εισαγγελική παρέμβαση. Παίζουν με τα σπίρτα…»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s